• facebook
  • sns02
  • sns03
  • sns04
Milarian

Ogé naék Girls Fleece Line Hoodies OEM High Perform Autumn Hideung Kid Waterproof Windproof Kualitas Tinggi Jaket Softshell

Pedaran pondok:


Detil Produk

Produk Utama Kalebet

Palayanan

Tanda Produk

Gaya: Jalu Sareng Budak Awéwé Musim Dingin Mantel Mantel
Tutup Dada hareup ku seleting sareng tombol
2 kantong di sisina nganggo warna seleting
Leungitkeun anu tiasa dicabut nganggo Faux Fur
Lawon iga cuff jero
Lawon: * Cangkang: Nylon taffeta kalayan palapis PA
* Pindingna: 100% Poliéster
* Padded: katun EPE
Fitur: Kalayan Cai, Kalangkang Angin, Haseup Haneut
Desain: OEM sareng ODM tiasa dianggo, tiasa disaluyukeun desain

* Detil dina Gambar 

Well Rise Girls Fleece Line Hoodies OEM High Perform Autumn Black Kid Waterproof Windproof High Quality Softshell Jacket
Well Rise Girls Fleece Line Hoodies OEM High Perform Autumn Black Kid Waterproof Windproof High Quality Softshell Jacket
Well Rise Girls Fleece Line Hoodies OEM High Perform Autumn Black Kid Waterproof Windproof High Quality Softshell Jacket
Well Rise Girls Fleece Line Hoodies OEM High Perform Autumn Black Kid Waterproof Windproof High Quality Softshell Jacket
Well Rise Girls Fleece Line Hoodies OEM High Perform Autumn Black Kid Waterproof Windproof High Quality Softshell Jacket

* Bagan Ukuran (dina cm) pikeun Rujukan

SPESIFIKASI # 116 # 122 # 128 # 134 # 140 # 146
PANJANG PANJANG 56 58 60 62 64 66
DADA 43.5 45 46.5 48 49.5 51
HEM 46.5 48 49.5 51 52.5 54
KUDU lebar 37.5 39 40.5 42 43.5 45
PANJANG LEUNGEUN BAJU 45 47 49 51 53 55
SLEEVE lega 20 20.5 21 21.5 22 23
CUFF 12.5 13 13.5 14 14 14.5
Jembar COLLAR 17 17.5 18 18.5 19 19
DEPTH COLLAR Hareup 7.5 8 8 8,5 8,5 8,5
DEUI DEUI COLLAR 1.5 1.5 2 2 2 2
Jangkungna COLLAR 6.5 6.5 6.5 6.5 6.5 6.5

Émbaran parusahaan

1 Langkung 20 taun pangalaman, khusus dina produksi Garment sareng ngekspor.
2 Hiji pabrik milik sareng 5 pabrik-pabrik mastikeun unggal urutan tiasa réngsé ogé.
3 Lawon kualitas sareng aksésoris anu langkung saé kedah dianggo, disayogikeun ku langkung ti 30 supplier.
4 Kualitas kedah dikontrol ogé, ku tim QC kami sareng tim QC para nasabah, Pamariksaan Katilu dipapag.
5 Jaket, jas, jas, calana, kaos mangrupikeun produk utami urang.
6 OEM & ODM tiasa dianggo

FAQ
* Naha MOQ tiasa ditawar?
* Dasarna, MOQ kami gumantung kana kapasitas produktif, harga, bahan sareng padamelna… Nanging, urutan jalan satapak sayogi pikeun anjeun pikeun mariksa kualitasna.

* Naha anjeun tiasa nyayogikeun jasa OEM?
* Muhun kantenan. Kami nyayogikeun seueur jasa OEM di panjuru dunya.

* Dupi anjeun ngararancang produk pikeun konsumén?
* Leres, punten wartoskeun ka kami sarat-sarat khusus anjeun, kami gaduh tim desain profesional pikeun nyayogikeun anjeun produk anu sampurna.

* Hargana mahal teuing?
* Harga hijian unggal barang ngagaduhan hubungan anu hébat sareng jumlah pesanan, matéri, kabiasaan, sareng sajabana. Janten, pikeun barang anu sami, hargana tiasa rada béda.

* Dokumén Perusahaan

Well Rise Girls Fleece Line Hoodies OEM High Perform Autumn Black Kid Waterproof Windproof High Quality Softshell Jacket

* Kantor sareng ruang damel
Well Rise Girls Fleece Line Hoodies OEM High Perform Autumn Black Kid Waterproof Windproof High Quality Softshell Jacket

* Dipidangkeun dina Adil
Well Rise Girls Fleece Line Hoodies OEM High Perform Autumn Black Kid Waterproof Windproof High Quality Softshell Jacket

* Babarengan Palanggan
Well Rise Girls Fleece Line Hoodies OEM High Perform Autumn Black Kid Waterproof Windproof High Quality Softshell Jacket

* Iklan Majalah
Well Rise Girls Fleece Line Hoodies OEM High Perform Autumn Black Kid Waterproof Windproof High Quality Softshell Jacket

* Sababaraha Logo pikeun OEM
Well Rise Girls Fleece Line Hoodies OEM High Perform Autumn Black Kid Waterproof Windproof High Quality Softshell Jacket

* Wilujeng Kontak ayeuna

Shijiazhuang Hantex International Co.Ltd.
No 173, Shuiyuan Str.Xinhua District Shijiazhuang Cina.
Mobile: + 86- 1833140305

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1) Pakean lemes-lemes, jas ski, Mantel handap, henteu ngan ukur pikeun Lalaki sareng Awéwé, tapi ogé pikeun Barudak.

    2) Sagala jinis baju hujan, didamel tina PVC, EVA, TPU, PU Kulit, Poliéster, Poliamida sareng sajabina.

    3) Lawon Karya, sapertos Kaos, Cape sareng Apron, Jaket sareng Parka, Calana, Pondok sareng Sakabehna, ogé jinis Pakéan Réfléksi, anu nganggo Sértipikat CE, EN470-1, EN533, EN531, BS5852, NFPA2112 sareng ASTM D6413.

    4) Batur Rumah Tangga sareng Produk Luar

    Kami gaduh tim propésional pikeun nerapkeun prosedur kontrol kualitas anu ketat. Kami ngagaduhan reputasi anu saé dina kualitas produk sareng layanan purna jual. Kami nargétkeun janten Pusat Sourcing di Cina pikeun Palanggan.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami