• facebook
  • sns02
  • sns03
  • sns04
Milarian

Énggal Kadatangan

produk jual luhur

Pikeun pamahaman anu langkung saé ngeunaan produk sareng harga kami, klik tombol tombol katuhu pikeun ngaaplikasikeun inpormasi, kami bakal némbalan ka anjeun 24 jam ipis.

Enquiry Ayeuna

Unggulan produk

produk jual luhur

Kunaon Milih Kami?

Hantex International Co. Ltd. perenahna di Ibukota propinsi Hebei, pusat produksi Tékstil sareng Garment anu kasohor di Cina. Di jalan raya, éta aya 3 jam kalér ka Bandara Beijing, sareng 6 jam belah kalér-wétan ka Tianjin Seaport, sareng 8 jam Wétan ka Qingdao Seaport.