• facebook
  • sns02
  • sns03
  • sns04
Milarian

Tentang Kami

Shijiazhuang Hantex International Co., Ltd.

kami ngahususkeun dina ngekspor Garment, produk Rumah Tangga, sagala rupa barang Promosi ka konsumén di saluruh dunya.

Hantex International Co. Ltd. perenahna di Ibukota propinsi Hebei, pusat produksi Tékstil sareng Garment anu kasohor di Cina. Di jalan raya, éta aya 3 jam kalér ka Bandara Beijing, sareng 6 jam belah kalér-wétan ka Tianjin Seaport, sareng 8 jam Wétan ka Qingdao Seaport.

Kalayan pangalaman 15 taun dina perdagangan luar negeri, kami ngahususkeun kana ékspor Garment, produk Rumah Tangga, sababaraha barang Promosi ka palanggan di panjuru dunya. Ogé kami parantos dikembangkeun hasil Mékanis sareng produk éléktronik ti saprak 2008. barang-barang utama kami kalebet Kain, kain tekstil Bumi, Seragam, Sakabehna, Jaket, Kaos, Calana sareng Celana Pendek, Baju Hujan, Casting atanapi pamalsuan sareng bagian mesin, Pompa, Led SMD, Lampu Led , Kincir angin Surya , Kado surya, sareng sajabana Penjualan taunan kami sakitar $ 8 juta.

Salaku salah sahiji perusahaan ékspor anu unggul, kami sacara vertikal ngahijikeun téknologi, industri sareng perdagangan. Ayeuna, urang gaduh tilu pabrik, hiji kanggo Garment, hiji pikeun baju Plastik sareng hiji kanggo Casting. Kitu ogé kami nyepeng langkung ti 50 pabrik aktipitas bahan Baris, asesoris sareng industri salaku mitra anu saé di sakitar Cina.

Pangolahan Di-Bumi pikeun Kualitas
Aya 3 QC di jurusan perdagangan urang sareng 2 QC di unggal pabrik urang. Ieu ngamungkinkeun urang pikeun sacara ati-ati ngadalikeun kualitas sareng mastikeun pangiriman tepat waktu.

Produk Utama Kalebet
Kami Janji Pikeun Masihan Anjeun
Pernyataan Misi Perusahaan
Produk Utama Kalebet

1) Pakean lemes-lemes, jas ski, Mantel handap, henteu ngan ukur pikeun Lalaki sareng Awéwé, tapi ogé pikeun Barudak.

2) Sagala jinis baju hujan, didamel tina PVC, EVA, TPU, PU Kulit, Poliéster, Poliamida sareng sajabina.

3) Lawon Karya, sapertos Kaos, Cape sareng Apron, Jaket sareng Parka, Calana, Celana Pendek sareng Sakabehna, ogé

jinis Pakéan Réfléksi, anu nganggo Sértipikat CE, EN470-1, EN533, EN531,

BS5852, NFPA2112 sareng ASTM D6413.

4) Batur Rumah Tangga sareng Produk Luar

Kami Janji Pikeun Masihan Anjeun

1) Pelayanan Langkung Hadé, Kualitas anu langkung saé sareng Harga Langkung Kompetitif

2) Bales langsung, Sampel dina waktos 7 dinten, Pangiriman dina waktosna.

3) Pesenan alit ditampi.

Pernyataan Misi Perusahaan

Jasa nyiptakeun nilai, profesional ngahontal mérek

Kumpeni

Didirikeun taun 2008, Hantex perenahna di kota Shijiazhuang Provinsi Hebei, anu mangrupikeun pusat penting industri tékstil sareng pakean di Cina. Éta sajam ka kota Beijing ku jalan karéta Speed-Speed. Ku treuk, éta opat jam ka Pelabuhan Tianjin sareng genep jam ka Pelabuhan Qingdao di Jalan Raya.

Pangwangunan

Kalayan pangalaman 20taun dina perdagangan internasional, kami ngahususkeun kana ngekspor utamina Soft-shell Busana, Ski Garments, Down Garments, Fashion Rainwear, Work Cloths sareng Rumah Tangga Produk ka Éropa, USA sareng Amérika Kidul, Afrika, Asia Tenggara sareng Wétan Tengah, jsb.

Produksi

Salaku salah sahiji perusahaan ékspor anu kawéntar, kami ngayakeun langkung ti 100 pabrik salaku mitra anu saé di sakitar China, anu ngiringan tékstil, lawon Plastik, Garment, Hardware jsb

 

Palayanan

Kami gaduh tim propésional pikeun nerapkeun prosedur kontrol kualitas anu ketat. Kami ngagaduhan reputasi anu saé dina kualitas produk sareng layanan purna jual. Kami nargétkeun janten Pusat Sourcing di Cina pikeun Palanggan.

 

Iklan Majalah

baokan

baokan2

baokan3

Dipidangkeun Dina Canton Fair

LKJ

HFDGJHG

JHGFK

GDFHG1

Sertipikat

zhuce (7)

zhuce (5)

zhuce (3)

zhuce (4)

zhuce (2)

Taros Kami

Mangga kotektak ruang paméran kami pikeun milari naon anu anjeun pikahoyong, teras e-mail kami ayeuna. Patanyaan anjeun bakal ngaapresiasi sareng pesenan OEM / ODM ditampi.

Tel. + 86-18932936396, 18932936328,18932939011

Fax + 86-311-87823360

E-mail:hantex@hantexintl.com

info@hantexintl.com