• facebook
  • sns02
  • sns03
  • sns04
Milarian

Warta

  • Naon Merk Luar Ruangan Anu Terkenal Di Dunya?

    Arc 'Teryx (Kanada): Merk outdoor luar Kanada, didirikeun di VANCOUVER, Kanada di 1989, kantor pusatna, studio desain, sareng lini produksi utami masih di Vancouver. Kusabab ngudag karajinan anyar anu anyar sareng téknologi anyar, dina langkung ti sapuluh taun, éta parantos janten ...
    Maca deui
  • Covid-19 Gaduh Pangaruh Anu Hebat Sareng Tés Pikeun Industri Ritel Global

    Dina paruh pertama taun 2020, wabah dadakan coVID-19 nempatkeun industri ritel global, kalebet industri garmen, kana pangaruh sareng tés anu hébat. Dina kapamimpinan kuat Komite Pusat BPK, kaayaan pencegahan wabah sareng kontrol di Cina terus ningkat, ...
    Maca deui
  • Kumaha Milih Pakean Luar Ruangan Anu Pangsaéna?

    Kaluar dina usum salju, lingkungan anu béda, waktos anu béda, jalan anu béda, umur anu bénten, pilihan papakéan luar anu béda. Janten kumaha anjeun milih? 1. Ngawasa tilu prinsip ieu Ti jero ka luar, diantarana nyaéta: lapisan peluh-panas lapisan-lapisan tahan angin. Sacara umum, ...
    Maca deui
  • Shijiazhuang Hantex International Co. Ltd.

    Mangrupikeun salah sahiji perusahaan dagang di Cina, anu khusus kana pakean langkung ti 10 taun. Produk utami kalebet Jaket, Parka, Rompi, Calana, Celana Pendek, Sacara umum, sagala jinis jas hujan, sapertos jas hujan, Hujan ponco. Kitu ogé bantalan tuur, bantalan Pigeulangan, anduk gancang-garing, Plastik Portabel ...
    Maca deui