• facebook
  • sns02
  • sns03
  • sns04
Milarian

Hooded Lengan Panjang Mantel Zip up Outerwear Kids Polar Fleece Jaket

Pedaran pondok:

Min. Qty.: 1000Buah
Ruj. Harga FOB: US $ 8.8-12 Potongan
Palabuhan Pengiriman: Pelabuhan Tianjin, Cina
Cap Produksi.: 5, 000PCS Per Bulan


Detil Produk

Produk Utama Kalebet

Palayanan

Tanda Produk

Gaya:  Jaket Jaket Leuleus Musim Dingin Snowboard Lemes Pikeun Barudak 
Tutup Dada payuneun ku Zipper
2 kantong dina sisina 
Lacak Hood sareng Nylon Zipper
Cuff ku Covers Panangan, Hem sareng tali elastis
Strip reflektif dina leungeun baju
Lawon: 3 Lapisan Waterproof 10000mm Beungkeutan lawon, kalayan beurat 270-350gsm sareng 3000mm dina Breathability
* Lapisan Outer: 94% Poliéster, 6% Elastane
* Lapisan Pertengahan: TPU Waterproof, Breathable & Windproof Membrane
* Lapisan Batin: 100% Poliéster Polar bolong lawon pikeun napas
Fitur: Waterproof, Windproof, Bernapas, Haneut
Desain: OEM sareng ODM tiasa dianggo, tiasa disaluyukeun desain

* Detil dina Gambar
Hooded Long Sleeve Coat Zip up Outerwear Kids Polar Fleece Jacket
Hooded Long Sleeve Coat Zip up Outerwear Kids Polar Fleece Jacket
Hooded Long Sleeve Coat Zip up Outerwear Kids Polar Fleece Jacket
Hooded Long Sleeve Coat Zip up Outerwear Kids Polar Fleece Jacket
Hooded Long Sleeve Coat Zip up Outerwear Kids Polar Fleece Jacket

* Bagan Ukuran (dina cm) pikeun Rujukan

SPESIFIKASI 80 86 92 98
PANJANG PANJANG 42 44 46 48
DADA 35 36 37 38
HEM 35 36 37 38
KUDU lebar 28 29 30 31
PANJANG LEUNGEUN BAJU 32 34 36 38
SLEEVE lega 14 15 15 16
CUFF 9.5 9.5 10 10
Jembar COLLAR 14 14 15 15
DEPTH COLLAR Hareup 6 6 6.5 6.5
DEUI DEUI COLLAR 1.5 1.5 1.5 1.5
Jangkungna COLLAR 5 5 5 5

Émbaran parusahaan

1 Langkung 20 taun pangalaman, khusus dina produksi Garment sareng ngekspor.
2 Hiji pabrik milik sareng 5 pabrik-pabrik mastikeun unggal urutan tiasa réngsé ogé.
3 Lawon kualitas sareng aksésoris anu langkung saé kedah dianggo, disayogikeun ku langkung ti 30 supplier.
4 Kualitas kedah dikontrol ogé, ku tim QC kami sareng tim QC para nasabah, Pamariksaan Katilu dipapag.
5 Jaket, jas, jas, calana, kaos mangrupikeun produk utami urang.
6 OEM & ODM tiasa dianggo

* Dokumén Perusahaan
Hooded Long Sleeve Coat Zip up Outerwear Kids Polar Fleece Jacket

* Kantor sareng ruang damel
Hooded Long Sleeve Coat Zip up Outerwear Kids Polar Fleece Jacket

* Dipidangkeun dina Adil
Hooded Long Sleeve Coat Zip up Outerwear Kids Polar Fleece Jacket

* Babarengan Palanggan
Hooded Long Sleeve Coat Zip up Outerwear Kids Polar Fleece Jacket

* Iklan Majalah
Hooded Long Sleeve Coat Zip up Outerwear Kids Polar Fleece Jacket

* Sababaraha Logo pikeun OEM
Hooded Long Sleeve Coat Zip up Outerwear Kids Polar Fleece Jacket

* Wilujeng Kontak ayeuna

 Shijiazhuang Hantex International Co.Ltd.
 No 173, Shuiyuan Str.Xinhua District Shijiazhuang Cina.
 
 
 Mobile: + 86- 18333140305
 
 

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1) Pakean lemes-lemes, jas ski, Mantel handap, henteu ngan ukur pikeun Lalaki sareng Awéwé, tapi ogé pikeun Barudak.

    2) Sagala jinis baju hujan, didamel tina PVC, EVA, TPU, PU Kulit, Poliéster, Poliamida sareng sajabina.

    3) Lawon Karya, sapertos Kaos, Cape sareng Apron, Jaket sareng Parka, Calana, Pondok sareng Sakabehna, ogé jinis Pakéan Réfléksi, anu nganggo Sértipikat CE, EN470-1, EN533, EN531, BS5852, NFPA2112 sareng ASTM D6413.

    4) Batur Rumah Tangga sareng Produk Luar

    Kami gaduh tim propésional pikeun nerapkeun prosedur kontrol kualitas anu ketat. Kami ngagaduhan reputasi anu saé dina kualitas produk sareng layanan purna jual. Kami nargétkeun janten Pusat Sourcing di Cina pikeun Palanggan.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami