• facebook
  • sns02
  • sns03
  • sns04
Milarian

Borongan Pantun Awéwé Jakét Hujan pikeun lawon Témpél Kaluar Tahan Air

Pedaran pondok:

Min. Qty.: 1000Buah
Ruj. Harga FOB: US $ 10.95-16 / Potongan
Palabuhan Pengiriman: Pelabuhan Tianjin, Cina
Cap Produksi.: 5, 000PCS Per Bulan


Detil Produk

Produk Utama Kalebet

Palayanan

Tanda Produk

Bubuka produk
Ngaran gaya Borongan Pantun Awéwé Jakét Hujan pikeun lawon Témpél Kaluar Tahan Air
Warna Disaluyukeun
Ukuranna XS-XL ngarobih
Lawon 100% poliéster
Beurat lawon 310gram, 270gram jst
Logo Logo percetakan atanapi sulaman khusus
Jalan pangiriman Ekspres, laut atanapi hawa
Waktos conto 5-7 poé
Waktos pangiriman Sakitar 60 dinten saatos mastikeun pesenanana
Kauntungan 1. pagawé terampil pikeun produksi efisiensi tinggi
2. QC propésional pikeun kontrol kualitas
3. base produksi stabil pikeun pangiriman tepat waktu
4. langkung ti 20 taun pangalaman pikeun layanan langkung saé
5. CAD pikeun desain gaya sareng pamekaran

* Bagan Ukuran pikeun Rujukan

Ukur dina cm # 8 # 10 # 12 # 14 # 16
C / B PANJANG-BULUH KA HEM 68.5 69.5 70.5 71.5 72.5
Hareupeun SNP KA HEM 71 72 73 74 75
DADA 2,5 CM DI handapeun ARMHOLE 51 53.5 56 58.5 61
HEM peuntas 58.5 61 63.5 66 68.5
KUDU PANJANG dina kelim 10.5 11 11.5 12 12.5
GANGGUAN ARMHOLE 19 20 21 22 23
Lebar CUFF 12 12.5 13 13.5 14
SLEEVE OVERARM 61 61.5 62 62.5 63
RÉSÉNÉN KÉLÉNA BÉRÉNÉNG KA BÉRÉS 19.5 20 20.5 21 21.5
DEUT DEUT DEUI DARI SNP 9.5 9.5 9.5 9.5 9.5
Balik deui beuheung murag tina SNP 2 2 2 2 2
JUMLAH KUMAHA 38 38 38 38 38
JAUHAN KUMAHA 27 27 27 27 27

Gambar detail

Wholesale Fashion Woman Rain Jacket for Outdoor Travel Waterproof Riding Cloth
Wholesale Fashion Woman Rain Jacket for Outdoor Travel Waterproof Riding Cloth
Wholesale Fashion Woman Rain Jacket for Outdoor Travel Waterproof Riding Cloth
Wholesale Fashion Woman Rain Jacket for Outdoor Travel Waterproof Riding Cloth
Wholesale Fashion Woman Rain Jacket for Outdoor Travel Waterproof Riding Cloth
Wholesale Fashion Woman Rain Jacket for Outdoor Travel Waterproof Riding Cloth

FAQ
* Naha MOQ tiasa ditawar?
* Dasarna, MOQ kami gumantung kana kapasitas produktif, harga, bahan sareng padamelna… Nanging, urutan jalan satapak sayogi pikeun anjeun pikeun mariksa kualitasna.

* Naha anjeun tiasa nyayogikeun jasa OEM?
* Muhun kantenan. Kami nyayogikeun seueur jasa OEM di panjuru dunya.

* Dupi anjeun ngararancang produk pikeun konsumén?
* Leres, punten wartoskeun ka kami sarat-sarat khusus anjeun, kami gaduh tim desain propésional pikeun nyayogikeun anjeun produk anu sampurna.

* Hargana mahal teuing?
* Harga hijian unggal barang ngagaduhan hubungan anu hébat sareng jumlah pesanan, matéri, kagunaan, sareng sajabana Janten, pikeun barang anu sami, hargana tiasa rada béda.

Émbaran parusahaan

1 Langkung 20 taun pangalaman, khusus dina produksi Garment sareng ngekspor.
2 Hiji pabrik milik sareng 5 pabrik-pabrik mastikeun unggal urutan tiasa réngsé ogé.
3 Lawon kualitas sareng aksésoris anu langkung saé kedah dianggo, disayogikeun ku langkung ti 30 supplier.
4 Kualitas kedah dikontrol ogé, ku tim QC kami sareng tim QC para nasabah, Pamariksaan Katilu dipapag.
5 Jaket, jas, jas, calana, kaos mangrupikeun produk utami urang.
6 OEM & ODM tiasa dianggo

Dokumén Perusahaan
Wholesale Fashion Woman Rain Jacket for Outdoor Travel Waterproof Riding Cloth

Kantor sareng ruang damel
Wholesale Fashion Woman Rain Jacket for Outdoor Travel Waterproof Riding Cloth

Dipidangkeun dina Fair
Wholesale Fashion Woman Rain Jacket for Outdoor Travel Waterproof Riding Cloth

Babarengan sareng Palanggan
Wholesale Fashion Woman Rain Jacket for Outdoor Travel Waterproof Riding Cloth

Iklan Majalah
Wholesale Fashion Woman Rain Jacket for Outdoor Travel Waterproof Riding Cloth

Sababaraha Logos pikeun OEM
Wholesale Fashion Woman Rain Jacket for Outdoor Travel Waterproof Riding Cloth

Wilujeng Kontak ayeuna

Shijiazhuang Hantex International Co.Ltd.
No 173, Shuiyuan Str.Xinhua District Shijiazhuang Cina.
Hailey Gao 
Mobile: + 86- 18333140305
 

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1) Pakean lemes-lemes, jas ski, Mantel handap, henteu ngan ukur pikeun Lalaki sareng Awéwé, tapi ogé pikeun Barudak.

    2) Sagala jinis baju hujan, didamel tina PVC, EVA, TPU, PU Kulit, Poliéster, Poliamida sareng sajabina.

    3) Lawon Karya, sapertos Kaos, Cape sareng Apron, Jaket sareng Parka, Calana, Pondok sareng Sakabehna, ogé jinis Pakéan Réfléksi, anu nganggo Sértipikat CE, EN470-1, EN533, EN531, BS5852, NFPA2112 sareng ASTM D6413.

    4) Batur Rumah Tangga sareng Produk Luar

    Kami gaduh tim propésional pikeun nerapkeun prosedur kontrol kualitas anu ketat. Kami ngagaduhan reputasi anu saé dina kualitas produk sareng layanan purna jual. Kami nargétkeun janten Pusat Sourcing di Cina pikeun Palanggan.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami