• facebook
  • sns02
  • sns03
  • sns04
Milarian

Grosir Busana Luar Ruangan Baju Musim Dingin Kaluar Cai

Pedaran pondok:

Min. Qty.: 1000Buah
Ruj. Harga FOB: US $ 7.8-10.9 / Potongan
Palabuhan Pengiriman: Pelabuhan Tianjin, Cina
Cap Produksi.: 5, 000PCS Per Bulan


Detil Produk

Produk Utama Kalebet

Palayanan

Tanda Produk

Spésifikasi produk:
Gaya: Calana murangkalih Softshell
* Pinggel iga ku Band Elastis Batin sareng tali gambar
* 2 Kantong di gigirna tanpa Ritsleting
* Kalindung Angin dina Kaki Terbuka
Lawon: 3 Lapisan Kalangkang Cai 10000mm Kabeungkeut,
kalayan 270-350gsm beurat na 3000mm dina Breathability
* Lapisan Outer: 94% Poliéster, 6% Elastane
* Lapisan Pertengahan: TPU Waterproof, Breathable & Windproof Membrane
* Lapisan Batin: 100% Poliéster Polar bulu pikeun kahaneutan
Fitur: Waterproof, Windproof, Bernapas, Haneut
Desain: OEM sareng ODM tiasa dianggo, tiasa disaluyukeun desain

* Detil dina Gambar 

Wholesale Fashion Outdoor Kids Clothes Winter Waterproof Pants
Wholesale Fashion Outdoor Kids Clothes Winter Waterproof Pants
Wholesale Fashion Outdoor Kids Clothes Winter Waterproof Pants
Wholesale Fashion Outdoor Kids Clothes Winter Waterproof Pants
Wholesale Fashion Outdoor Kids Clothes Winter Waterproof Pants
Wholesale Fashion Outdoor Kids Clothes Winter Waterproof Pants

* Bagan Ukuran (dina cm) pikeun Rujukan

SPESIFIKASI                                    86 92 98 104 110
PANJANG PANJANG 52 56 60 64 68
Pinggel 23 24 25 26 27
Ukur HIP 32 33 34 35 36
Jembar CROTCH 18 18.5 19 19.5 20
CROTCH Hareup 19 19.5 20 20.5 21
Balik deui CROTCH 26 26.5 27 27.5 28
HEM lega 13 13.5 14 14.5 15
PINGGANG DILENGKEL 32 33 34 35 36
Jangkungna PINGGANG 6 6 6 6 6

Émbaran parusahaan

1 Langkung 20 taun pangalaman, khusus dina produksi Garment sareng ngekspor.
2 Hiji pabrik milik sareng 5 pabrik-pabrik mastikeun unggal urutan tiasa réngsé ogé.
3 Lawon kualitas sareng aksésoris anu langkung saé kedah dianggo, disayogikeun ku langkung ti 30 supplier.
4 Kualitas kedah dikontrol ogé, ku tim QC kami sareng tim QC para nasabah, Pamariksaan Katilu dipapag.
5 Jaket, jas, jas, calana, kaos mangrupikeun produk utami urang.
6 OEM & ODM tiasa dianggo

* Dokumén Perusahaan
Wholesale Fashion Outdoor Kids Clothes Winter Waterproof Pants

* Kantor sareng ruang damel
Wholesale Fashion Outdoor Kids Clothes Winter Waterproof Pants

* Dipidangkeun dina Adil
Wholesale Fashion Outdoor Kids Clothes Winter Waterproof Pants

* Babarengan Palanggan
Wholesale Fashion Outdoor Kids Clothes Winter Waterproof Pants

* Iklan Majalah
Wholesale Fashion Outdoor Kids Clothes Winter Waterproof Pants

* Sababaraha Logo pikeun OEM
Wholesale Fashion Outdoor Kids Clothes Winter Waterproof Pants

* Wilujeng Kontak ayeuna

Shijiazhuang Hantex International Co.Ltd.
No 173, Shuiyuan Str.Xinhua District Shijiazhuang Cina.
Mobile: + 86- 18333140305

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1) Pakean lemes-lemes, jas ski, Mantel handap, henteu ngan ukur pikeun Lalaki sareng Awéwé, tapi ogé pikeun Barudak.

    2) Sagala jinis baju hujan, didamel tina PVC, EVA, TPU, PU Kulit, Poliéster, Poliamida sareng sajabina.

    3) Lawon Karya, sapertos Kaos, Cape sareng Apron, Jaket sareng Parka, Calana, Pondok sareng Sakabehna, ogé jinis Pakéan Réfléksi, anu nganggo Sértipikat CE, EN470-1, EN533, EN531, BS5852, NFPA2112 sareng ASTM D6413.

    4) Batur Rumah Tangga sareng Produk Luar

    Kami gaduh tim propésional pikeun nerapkeun prosedur kontrol kualitas anu ketat. Kami ngagaduhan reputasi anu saé dina kualitas produk sareng layanan purna jual. Kami nargétkeun janten Pusat Sourcing di Cina pikeun Palanggan.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami