• facebook
  • sns02
  • sns03
  • sns04
Milarian

Naon Merk Luar Ruangan Anu Terkenal Di Dunya?

Arc 'Teryx (Kanada): Merk luar Kanada luhur, diadegkeun di VANCOUVER, Kanada di 1989, kantor pusatna, studio desain, sareng lini produksi utami masih di Vancouver. Kusabab ngudag karajinan anyar anu anyar sareng téknologi anyar, dina langkung ti sapuluh taun, éta parantos janten mérek Amérika Kalér anu bahkan dikenal global, kalayan produk anu saé dina pakean sareng ransel. Produk na utamina kalebet dina hiking, pendakian sareng olahraga és salju sareng, ransel, baju, perhatian kana detil.
Big Pack (Jérman): kantong saré ransel.

Columbia (Amérika Serikat): mérek outdoor anu munggaran di Amérika Serikat, jas hujan, topi hujan, calana luar sareng asesoris, tukang angin, kaos oblong, kaos, calana fungsional, ransel, sapatu sareng pakean ski, jst.
Jack Wolf Skin (Jérman): mérek outdoor anu munggaran. Ransel, sapatu luar, tenda, kantong bobo, sababaraha pakean sareng asesoris, sareng sajabana.
Lafuma (Perancis): ransel mérek Perancis anu kawéntar, sapatu outdoor, tenda, kantong bobo, sababaraha pakean perjalanan sareng aksesoris, perlengkapan kémping, sareng sajabana.

LL Bean (USA): ngajual rupa-rupa produk luang, ogé alat outdoor. Sadaya produk na dijual ku mail order sareng penjualan langsung online, tanpa agén.
Marmot (Amérika Serikat): pakean salju, kantong bobo, sareng tenda puncak alpine populer di kalangan peminat gunung.
Mountain Hardware (USA): pakean luar, tenda, detail anu pangsaéna, pamimpin baju luar.

Patagonia (Amérika Serikat): PATAGONIA mangrupikeun salah sahiji mérek pakean luar anu pangageungna di Amérika Serikat sareng Éropa, sareng ngagaduhan seueur toko waralaba merek di panjuru dunya. PATAGONIA jarang diskon, anu ngabantosan anjeunna ngawangun gambar anu luhur. Produk Patagonia terkenal di panjuru dunya pikeun fokus kana perlindungan lingkungan sareng konservasi sumberdaya. Konsép desain terkemuka Patagonia sareng sarat kualitas anu nungtut ngajantenkeun produk na parantos kéngingkeun seueur penghargaan dina seueur évaluasi alat média luar, sareng parantos dipeunteun salaku salah sahiji mérek anu paling dipikaresep ku peminat luar. Motong pakean na langkung saé tibatan produk luar anu sanés, sareng detilna ogé saé. Produk bulu na populér pisan.
Vaude (Jérman): produk kalebet ampir sadaya produk luar. Dina hal papakéan, éta ngagaduhan sababaraha bahan anu dipaténkeun nyalira.
The North Face (USA): produk kawilang awét, sareng parantos ngalih tina produk high-end kana produk populér.
T'tiss (, Jérman): Kaos, kaos, jaket, calana kasual, jst.


Waktos Post: Sep-07-2020