• facebook
  • sns02
  • sns03
  • sns04
Milarian

Covid-19 Gaduh Pangaruh Anu Hebat Sareng Tés Pikeun Industri Ritel Global

Dina paruh pertama taun 2020, wabah dadakan coVID-19 nempatkeun industri ritel global, kalebet industri garmen, kana pangaruh sareng tés anu hébat. Dina kapamimpinan kuat Komite Pusat BPK, kaayaan pencegahan sareng pangendalian wabah di Tiongkok teras-terasan ningkat, produksi sareng tatanan kahirupan parantos dipugar dina langkung gancang, pasar konsumen teras-terasan pulih kalayan stabil, sareng para konsumen laun-laun ningkat kahayangna sareng kayakinan dina méakkeun. Ti Januari dugi ka Juni di 2020, penjualan ritel barang-barang konsumén Cina totalna 17,23 triliun yuan, turun 11,4% taun dina sataun sareng 7,6 persentase poin langkung handap tina kuartal kahiji. Diantaranana, penjualan komoditas dijemput terus-terusan. Dina Juni, penjualan ritel dasarna pulih janten 3 triliun yuan dina période anu sami taun kamari. Pamulihan ieu dipercepat, pasar konsumen terus ngajemput sacara tetep, sareng konsumén janten langkung daék sareng yakin méakkeun. Ti Januari dugi ka Juni di 2020, penjualan ritel barang-barang konsumén Cina totalna 17,23 triliun yuan, turun 11,4% taun dina sataun sareng 7,6 persentase poin langkung handap tina kuartal kahiji. Diantaranana, penjualan komoditas dijemput terus-terusan. Dina Juni, penjualan ritel dasarna pulih janten 3 triliun yuan dina période anu sami taun kamari.

Kusabab kaayaan rumit ayeuna, papakéan tetep diperyogikeun dina kahirupan sapopoe. Kami parantos tetep keukeuh ngembangkeun olahraga kasual luar. Béda sareng papakéan déwasa, konsumén bakal ngémutan faktor sapertos kanyamanan, kualitas, mérek, sareng ngeusian nalika mésér papakéan murangkalih, sanés ngan ukur "tampan". Ieu kusabab murangkalih dina tahap tumuh sareng ngagaduhan sarat anu langkung luhur pikeun papakéan intim, anu kedah mastikeun kanyamanan tanpa ngarugikeun kasihatan.

Perusahaan kami mangrupikeun perusahaan perdagangan asing kalayan pakean kasual déwasa sareng papakéan barudak salaku produk unggulan, lawon anu teu tahan cai sareng bernafas, pangerjaan anu indah, desain gaya modis. Kami yakin pisan yén "teu aya anu pangsaéna, ngan ukur langkung saé", sareng hirup nepi ka pilihan sareng kapercayaan olahraga luar


Waktos Post: Sep-07-2020