• facebook
  • sns02
  • sns03
  • sns04
Milarian

Rompi Jaket Katun Musim Dingin Tanpa Anak pikeun Budak Orok

Pedaran pondok:

Min. Qty.: 1000Buah
Ruj. Harga FOB: US $ 7.9-10.9 / Potongan
Palabuhan Pengiriman: Pelabuhan Tianjin, Cina
Cap Produksi.: 5, 000PCS Per Bulan


Detil Produk

Produk Utama Kalebet

Palayanan

Tanda Produk

Gaya: Budak Sareng Budak Élemér Lembut Gilts Padded Kutang
Tutup Dada payuneun ku Zippers
2 kantong di sisi ku Zipper
Hood Teu Leupas
Cuff ande hem sareng Élastis
Lawon: Nylon / Poliéster EPE / Poliéster
* Cangkang: Nylon Dihijikeun sareng mémbran TPU
* Pinding: 100% bulu Poliéster dina Awak sareng Taffeta dina Lengan
* Padding: Poliéster EPE
Fitur:  Haneut, Nyaman
Desain: OEM sareng ODM tiasa dianggo, tiasa disaluyukeun desain

* Detil dina Gambar 

Kids Sleeveless Winter Cotton Jacket Waistcoat for Baby Boys
Kids Sleeveless Winter Cotton Jacket Waistcoat for Baby Boys

* Bagan Ukuran (dina INCH) pikeun Rujukan

SPESIFIKASI # 4 # 6 # 8 # 10
1/2 DADA 14.50  15,50  16,50  17.50 
PANJANGKITAN TUBUH 16.75  17.50  18.25  19.00 
DAPUR SUKSES 11.50  12.00  12.50  13.00 
ARMHOLE 5,50  5,75  6.00  6.25 
Duanana 14.50  15,50  16,50  17.50 

Émbaran parusahaan

1 Langkung 20 taun pangalaman, khusus dina produksi Garment sareng ngekspor.
2 Hiji pabrik milik sareng 5 pabrik-pabrik mastikeun unggal urutan tiasa réngsé ogé.
3 Lawon kualitas sareng aksésoris anu langkung saé kedah dianggo, disayogikeun ku langkung ti 30 supplier.
4 Kualitas kedah dikontrol ogé, ku tim QC kami sareng tim QC para nasabah, Pamariksaan Katilu dipapag.
5 Jaket, jas, jas, calana, kaos mangrupikeun produk utami urang.
6 OEM & ODM tiasa dianggo

* Dokumén Perusahaan
Kids Sleeveless Winter Cotton Jacket Waistcoat for Baby Boys

* Kantor sareng ruang damel
Kids Sleeveless Winter Cotton Jacket Waistcoat for Baby Boys

* Dipidangkeun dina Adil
Kids Sleeveless Winter Cotton Jacket Waistcoat for Baby Boys

* Babarengan Palanggan
Kids Sleeveless Winter Cotton Jacket Waistcoat for Baby Boys

* Iklan Majalah
Kids Sleeveless Winter Cotton Jacket Waistcoat for Baby Boys

* Sababaraha Logo pikeun OEM
Kids Sleeveless Winter Cotton Jacket Waistcoat for Baby Boys

* Wilujeng Kontak ayeuna

Shijiazhuang Hantex International Co.Ltd.
No 173, Shuiyuan Str.Xinhua District Shijiazhuang Cina.
Mobile: + 86- 189 3293 6396

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1) Pakean lemes-lemes, jas ski, Mantel handap, henteu ngan ukur pikeun Lalaki sareng Awéwé, tapi ogé pikeun Barudak.

    2) Sagala jinis baju hujan, didamel tina PVC, EVA, TPU, PU Kulit, Poliéster, Poliamida sareng sajabina.

    3) Lawon Karya, sapertos Kaos, Cape sareng Apron, Jaket sareng Parka, Calana, Pondok sareng Sakabehna, ogé jinis Pakéan Réfléksi, anu nganggo Sértipikat CE, EN470-1, EN533, EN531, BS5852, NFPA2112 sareng ASTM D6413.

    4) Batur Rumah Tangga sareng Produk Luar

    Kami gaduh tim propésional pikeun nerapkeun prosedur kontrol kualitas anu ketat. Kami ngagaduhan reputasi anu saé dina kualitas produk sareng layanan purna jual. Kami nargétkeun janten Pusat Sourcing di Cina pikeun Palanggan.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami