• facebook
  • sns02
  • sns03
  • sns04
Milarian

Dijual Panas Budak Murah Ponco Imut Kartun Pola Cai Tahan Cai Anak Hujan Kalong kalayan Hood Poncho Poliéster Anak Hujan Mantel

Pedaran pondok:

Min. Qty.: 1000Buah
Ruj. Harga FOB: US $ 1.05-1.9 Potongan
Palabuhan Pengiriman: Pelabuhan Tianjin, Cina
Cap Produksi.: 5, 000PCS Per Bulan


Detil Produk

Produk Utama Kalebet

Palayanan

Tanda Produk

Panjelasan Produk
Gaya: Dijual panas murangkalih mirah ponco lucu kartun pola tahan cai barudak jas hujan sareng tiung ponco poliéster jas hujan barudak
Lawon: PVC / Poliéster / EVA / PEVA / PE
Panjang kana tuur
Pasang tiung nganggo tali
Tutup Dada payuneun ku Snaps
Fitur: Tahan cai, tahan angin, engapan
Desain: OEM sareng ODM tiasa dianggo, tiasa disaluyukeun desain

* Detil dina Gambar 

Hot Sale Cheap Kids Poncho Cute Cartoon Pattern Waterproof Children Rain Coat with Hood Poncho Polyester Children Rain Coat
Hot Sale Cheap Kids Poncho Cute Cartoon Pattern Waterproof Children Rain Coat with Hood Poncho Polyester Children Rain Coat
Hot Sale Cheap Kids Poncho Cute Cartoon Pattern Waterproof Children Rain Coat with Hood Poncho Polyester Children Rain Coat

* Bagan Ukuran pikeun Rujukan

Ukur dina cm # 8 # 10 # 12 # 14 # 16
C / B PANJANG-BULUH KA HEM 68.5 69.5 70.5 71.5 72.5
Hareupeun SNP KA HEM 71 72 73 74 75
DADA 2,5 CM DI handapeun ARMHOLE 51 53.5 56 58.5 61
HEM peuntas 58.5 61 63.5 66 68.5
KUDU PANJANG dina kelim 10.5 11 11.5 12 12.5
GANGGUAN ARMHOLE 19 20 21 22 23
Lebar CUFF 12 12.5 13 13.5 14
SLEEVE OVERARM 61 61.5 62 62.5 63
RÉSÉNÉN KÉLÉNA BÉRÉNÉNG KA BÉRÉS 19.5 20 20.5 21 21.5
DEUT DEUT DEUI DARI SNP 9.5 9.5 9.5 9.5 9.5
Balik deui beuheung murag tina SNP 2 2 2 2 2
JUMLAH KUMAHA 38 38 38 38 38
JAUHAN KUMAHA 27 27 27 27 27

Émbaran parusahaan

1 Langkung 20 taun pangalaman, khusus dina produksi Garment sareng ngekspor.
2 Hiji pabrik milik sareng 5 pabrik-pabrik mastikeun unggal urutan tiasa réngsé ogé.
3 Lawon kualitas sareng aksésoris anu langkung saé kedah dianggo, disayogikeun ku langkung ti 30 supplier.
4 Kualitas kedah dikontrol ogé, ku tim QC kami sareng tim QC para nasabah, Pamariksaan Katilu dipapag.
5 Jaket, jas, jas, calana, kaos mangrupikeun produk utami urang.
6 OEM & ODM tiasa dianggo

FAQ
* Naha MOQ tiasa ditawar?
* Dasarna, MOQ kami gumantung kana kapasitas produktif, harga, bahan sareng padamelna… Nanging, urutan jalan satapak sayogi pikeun anjeun pikeun mariksa kualitasna.

* Naha anjeun tiasa nyayogikeun jasa OEM?
* Muhun kantenan. Kami nyayogikeun seueur jasa OEM di panjuru dunya.

* Dupi anjeun ngararancang produk pikeun konsumén?
* Leres, punten wartoskeun ka kami sarat-sarat khusus anjeun, kami gaduh tim desain profesional pikeun nyayogikeun anjeun produk anu sampurna.

* Hargana mahal teuing?
* Harga hijian unggal barang ngagaduhan hubungan anu hébat sareng jumlah pesanan, matéri, kabiasaan, sareng sajabana. Janten, pikeun barang anu sami, hargana tiasa rada béda.

* Dokumén Perusahaan
Hot Sale Cheap Kids Poncho Cute Cartoon Pattern Waterproof Children Rain Coat with Hood Poncho Polyester Children Rain Coat

* Kantor sareng ruang damel
Hot Sale Cheap Kids Poncho Cute Cartoon Pattern Waterproof Children Rain Coat with Hood Poncho Polyester Children Rain Coat

* Dipidangkeun dina Adil
Hot Sale Cheap Kids Poncho Cute Cartoon Pattern Waterproof Children Rain Coat with Hood Poncho Polyester Children Rain Coat

* Babarengan Palanggan
Hot Sale Cheap Kids Poncho Cute Cartoon Pattern Waterproof Children Rain Coat with Hood Poncho Polyester Children Rain Coat

* Iklan Majalah
Hot Sale Cheap Kids Poncho Cute Cartoon Pattern Waterproof Children Rain Coat with Hood Poncho Polyester Children Rain Coat

* Sababaraha Logo pikeun OEM
Hot Sale Cheap Kids Poncho Cute Cartoon Pattern Waterproof Children Rain Coat with Hood Poncho Polyester Children Rain Coat

* Wilujeng Kontak ayeuna

Shijiazhuang Hantex International Co.Ltd.
No 173, Shuiyuan Str.Xinhua District Shijiazhuang Cina.
Mobile: + 86- 18333140305

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1) Pakean lemes-lemes, jas ski, Mantel handap, henteu ngan ukur pikeun Lalaki sareng Awéwé, tapi ogé pikeun Barudak.

    2) Sagala jinis baju hujan, didamel tina PVC, EVA, TPU, PU Kulit, Poliéster, Poliamida sareng sajabina.

    3) Lawon Karya, sapertos Kaos, Cape sareng Apron, Jaket sareng Parka, Calana, Pondok sareng Sakabehna, ogé jinis Pakéan Réfléksi, anu nganggo Sértipikat CE, EN470-1, EN533, EN531, BS5852, NFPA2112 sareng ASTM D6413.

    4) Batur Rumah Tangga sareng Produk Luar

    Kami gaduh tim propésional pikeun nerapkeun prosedur kontrol kualitas anu ketat. Kami ngagaduhan reputasi anu saé dina kualitas produk sareng layanan purna jual. Kami nargétkeun janten Pusat Sourcing di Cina pikeun Palanggan.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami