• facebook
  • sns02
  • sns03
  • sns04
Milarian

Kustomisasi Grosir Barudak Baju Kids Nganggo Orok Jumpsuit Budak sareng Awéwé Softshell Gim

Pedaran pondok:


Detil Produk

Produk Utama Kalebet

Palayanan

Tanda Produk

Gaya: Jumpsuit Orok
* Pendek + Ritsleting Utama Panjang di Hareup
* Panutup Tangan dina Cuff. Tali Karét kancing langkung pondok dina Leg Openning.
* Hood tiasa dipasangkeun sareng Push-button, Protection Tunnel kalayan Elastis String.
* Hood edging ku Bulu palsu, Reflektif Piping dina kelim Hood
Lawon: 3 Lapisan Bahan Beungkeut 400~420gsm beuratna,
sareng Waterproof 10000mm sareng 2000mm dina Breathability
* Lapisan Outer: Softshell 94% Poliéster + 6% Elastis, 4way Stretch, Permukaan Halus,
* Lapisan Pertengahan: 3000/3000 C6 DWR 100D Bodas TPU Membran
* Lapisan Batin: 100% poliéster Teddy fleece kalayan beuratna 250gsm
Fitur: Waterproof, Windproof, Bernapas, Haneut
Desain: OEM sareng ODM tiasa dianggo, tiasa disaluyukeun desain

* Detil dina Gambar 

Customization Wholesale Children Clothes Kids Wears Baby Jumpsuit Boys and Girls Softshell Overall
Customization Wholesale Children Clothes Kids Wears Baby Jumpsuit Boys and Girls Softshell Overall
Customization Wholesale Children Clothes Kids Wears Baby Jumpsuit Boys and Girls Softshell Overall

 

Bagan Ukuran pikeun Rujukan (dina cm)
SPESIFIKASI 68/74 80/86 92/98 104/110
DADA 34 36 38 40
Pinggel 32 34 36 3
HIP 35 37 39 41
HEM lega leg 10.5 11 11.5 12
KUDU lebar 6 6.5 7 7.5
PANJANG LEUNGEUN BAJU 27 31 35 39
CUFF 8,5 9 9.5 10
LUAR PANJANG 50.5 59.5 68.5 77.5
PANJANG PANJANG 24.5 30.5 36.5 42.5
Jembar COLLAR 14.5 15 15.5 16
Jangkungna COLLAR 23.5 24.5 25.5 26.5

Émbaran parusahaan

1 Langkung 20 taun pangalaman, khusus dina produksi Garment sareng ngekspor.
2 Hiji pabrik milik sareng 5 pabrik-pabrik mastikeun unggal urutan tiasa réngsé ogé.
3 Lawon kualitas sareng aksésoris anu langkung saé kedah dianggo, disayogikeun ku langkung ti 30 supplier.
4 Kualitas kedah dikontrol ogé, ku tim QC kami sareng tim QC para nasabah, Pamariksaan Katilu dipapag.
5 Jaket, jas, jas, calana, kaos mangrupikeun produk utami urang.
6 OEM & ODM tiasa dianggo

* Dokumén Perusahaan
Customization Wholesale Children Clothes Kids Wears Baby Jumpsuit Boys and Girls Softshell Overall

* Kantor sareng ruang damel
Customization Wholesale Children Clothes Kids Wears Baby Jumpsuit Boys and Girls Softshell Overall

* Dipidangkeun dina Adil
Customization Wholesale Children Clothes Kids Wears Baby Jumpsuit Boys and Girls Softshell Overall

* Babarengan Palanggan
Customization Wholesale Children Clothes Kids Wears Baby Jumpsuit Boys and Girls Softshell Overall

* Iklan Majalah
Customization Wholesale Children Clothes Kids Wears Baby Jumpsuit Boys and Girls Softshell Overall

* Sababaraha Logo pikeun OEM
Customization Wholesale Children Clothes Kids Wears Baby Jumpsuit Boys and Girls Softshell Overall

* Wilujeng Kontak ayeuna

Shijiazhuang Hantex International Co.Ltd.
No 173, Shuiyuan Str.Xinhua District Shijiazhuang Cina.
Mobile: + 86- 18333140305

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1) Pakean lemes-lemes, jas ski, Mantel handap, henteu ngan ukur pikeun Lalaki sareng Awéwé, tapi ogé pikeun Barudak.

    2) Sagala jinis baju hujan, didamel tina PVC, EVA, TPU, PU Kulit, Poliéster, Poliamida sareng sajabina.

    3) Lawon Karya, sapertos Kaos, Cape sareng Apron, Jaket sareng Parka, Calana, Pondok sareng Sakabehna, ogé jinis Pakéan Réfléksi, anu nganggo Sértipikat CE, EN470-1, EN533, EN531, BS5852, NFPA2112 sareng ASTM D6413.

    4) Batur Rumah Tangga sareng Produk Luar

    Kami gaduh tim propésional pikeun nerapkeun prosedur kontrol kualitas anu ketat. Kami ngagaduhan reputasi anu saé dina kualitas produk sareng layanan purna jual. Kami nargétkeun janten Pusat Sourcing di Cina pikeun Palanggan.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami